geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Steek je nek eens uit: ga beleggen!


 

Dit wil ik jullie niet onthouden. Een publiscopie waar we zelf achter staan.

Welke wereld laten jullie mij achter?
Welke wereld laten jullie mij achter?

“Beste redactie van ethischbeleggen.com,

 Ik zag jullie mooi artikel – Oproep aan de beste stuurlui –  waarin ‘Klein. Het nieuwe groot’ werd genoemd. Mogelijk heeft u de opvolger op ‘Klein. Het nieuwe groot’ al langs zien komen? Op www.watwiljeveranderen.nl

roept Triodos Bank heel Nederland op: laat ons weten wat je wilt veranderen in de wereld. Dan vertellen wij hoe je met je met beleggen echt iets in beweging kunt zetten. Volgens Triodos Bank gaat beleggen niet alleen over geld verdienen, maar vooral over mensen die iets willen veranderen in de wereld. Die een verschil willen maken. Het imago van beleggen is op dit moment niet rooskleurig. Met deze campagne wil de Triodos Bank Nederlanders op een andere manier naar beleggen laten kijken.  Laat nu zelf weten wat je zelf – middels beleggen – wilt veranderen in de wereld via www.watwiljeveranderen.nl .

Ik zou het daarnaast natuurlijk leuk vinden als je hier aandacht aan wilt geven op ethischbeleggen.com.  Vriendelijke groeten, Chiel Blokvoort Triodos Bank Nederland”

 

Nu de meeste mensen in hun goede voornemens-modus komen in de aanloop naar Kerstmis en Nieuwjaar, is ook voor veel Belgen de tijd weer aangebroken om achteruit- en ook vooruit te kijken. 

Gezien een steeds grotere groep mensen zelf het initiatief neemt tot het doorvoeren van positieve veranderingen op sociaal, ecologisch en cultureel vlak, is het nuttig om nog eens aan te geven dat ze ook met hun geld invloed kunnen uitoefenen. En dat ze laten zien dat financieel- en maatschappelijk rendement niet haaks op elkaar moeten staan, maar elkaar integendeel kunnen versterken.

De inplanting en de promotiemogelijkheden van Triodos Nederland overstijgen die van Ethisch Beleggen. Maar we belichten wel graag hun campagne omdat we het er grondig mee eens zijn.

Mensen, die er zelf zo over denken, moeten niet dadelijk op de eerste trein naar Nederland stappen. Ook in België zijn er mogelijkheden om je wens tot verandering een vertaling te geven in je beleggingsgedrag. Je moet hiervoor zelfs niet verder dan je neus kijken 😉 .

Hoewel het niet verboden (en zelfs wenselijk) is om een  breed blikveld te ontwikkelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *