Navigeren op deze site

De site van Ethisch Beleggen is enerzijds opgesplitst in een aantal vaste pagina’s. Maar anderzijds is er ook een bloggedeelte. De vaste pagina’s bevatten de algemene informatie. In de blog krijgt u periodieke bijdragen.

De informatie is toegankelijk door bovenaan te klikken op de tabbladen. Staat u met vinger of cursor op dergelijk tabblad, dan komen bijkomende doorklikmogelijkheden tevoorschijn. Telkens vol informatie. En verwant met het betrokken thema.

Algemene info

Klik hiervoor op de tabbladen Beleg duurzaam / Ons Aanbod / Onze Werking/ Fondsen & Tak 23 / Auteur / Diverse Items / Linken en Privacy.

Ik leg er uit wat ethisch beleggen is, dat er modelportefeuilles bestaan voor elk type klant, dat ik als verzekeringsmakelaar uw beleggingen via Tak 23 producten vormgeef, … .

Mijn blog

Via het specifieke tabblad blog komt u terecht bij diverse periodieke bijdragen.

U leest er mijn visie/opvattingen over tal van zaken, die mij in de wereld van (duurzaam) beleggen opvielen. U vindt er tevens maandelijks de evolutie van mijn eigen portefeuille. Telkens voorzien van wat commentaar.