geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Navigeren op deze site


De site van Ethisch Beleggen is enerzijds opgesplitst in een aantal vaste pagina’s. Maar anderzijds is er ook een bloggedeelte. De vaste pagina’s bevatten de algemene informatie. In de blog krijgt u periodieke bijdragen.

vind je weg op deze site

De informatie is toegankelijk door bovenaan te klikken op de tabbladen. Staat u met vinger of cursor op dergelijk tabblad, dan komen vaak bijkomende doorklikmogelijkheden tevoorschijn. Telkens vol informatie. En verwant met het betrokken thema.

Algemene info

Klik hiervoor op de tabbladen beleg ethisch, aanbod,  werking, fonds/Tak 23, auteur, linken, varia en disclaimer.

Ik leg er uit wat ethisch beleggen is, dat er modelportefeuilles bestaan voor elk type klant, dat ik als verzekeringsmakelaar uw beleggingen via Tak 23 producten vormgeef, … .

Mijn blog

Via het specifieke tabblad blog komt u terecht bij diverse periodieke bijdragen.

U leest er mijn visie/opvattingen over tal van zaken, die mij in de wereld van (duurzaam) beleggen opvielen. U vindt er tevens maandelijks de evolutie van mijn eigen portefeuille. Telkens voorzien van wat commentaar.