geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

De logo’s van onze leveranciers


Merken hechten veel waarde aan hun herkenbaarheid. Hoe meer ze op dezelfde manier voorgesteld worden, hoe dieper ze doordringen in mindset van de koper. Eenvormigheid en gebruik van een logo helpt daarbij.

Hieronder vindt u de visuele voorstelling van de aanbieders waarvan we sommige producten verdelen. Wij sorteerden onze leveranciers van A tot Z. U ziet het: wij hebben een redelijk aantal merken op onze schappen liggen.

We maken van de gelegenheid gebruik om het ESG-engagement van de fondsenhuizen mee te geven (voor zover dit op basis volgens Morningstar-methodologie al bekend gemaakt is).

Het ESG-engagementsniveau (ESG Commitment Level) van Morningstar zet de bevindingen van hun analisten mbt. de individuele strategieën en de vastberadenheid van fondsbeheerders met betrekking tot hun investeringsprocessen en organisatie om in 4 categorieën: LEIDERS (Leaders), VOORUITLOPERS (Advanced), BASIS (Basic) en ACHTEROPLOPERS (Low)

LEIDERSVOORUITLOPERSBASISACHTEROPLOPERS
ROBECOAXABLACKROCKDIMENSIONAL
COMGESTDWSFIDELITY INVESTMENTS
NN INVESTMENT PARTNERSNATIXIS ADVISORSLYXOR 


(update: 21/01/2022)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *