geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Beleg Ethisch


Navigatie

Waze, Google Maps, GPS, … we kennen (en gebruiken) het allemaal in het verkeer. Op deze site bevindt zich een overvloed van informatie. Om er je weg niet in te te verliezen probeer ik eerst uit te leggen hoe je op deze site kan navigeren.

Ter zake nu

Ik probeer in eenvoudige woorden uit te leggen wat ethisch beleggen nu eigenlijk is.

Heb je dit begrepen dan is het uiteraard nuttig om te weten dat ethisch beleggen ook rendabel is.

Hoe wij selecteren

Eens je daarvan overtuigd bent moeten we je weer met de beide voeten op de grond zetten. Perfectie is niet van deze wereld. Toch proberen we het aanbod dat we je doen zo zinvol mogelijk te maken. We doen dit door uit het uitgebreide fondsenpallet dat we volgen alleen deze beleggingen te kiezen die er in slagen zowel rendement als duurzaamheid te combineren. We hebben daarvoor een eigen selectiesysteem ontwikkeld. We bespreken de criteria die we hierbij hanteren.

Over zuiverheid

Tot slot staan we ook even stil bij het feit dat het begrip ‘ethisch’ nog steeds evolueert door de tijd heen. Ideologische zuiverheid is dus nooit definitief bereikt. Waar situeren wij ons?

En nu we het toch over zuiverheid hebben: vanuit beleggingsoogpunt valt daar ook iets over te zeggen. Je bereikt het daar niet door te zwaar te focussen. Dit is eerder riskant.