geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Vlotter uw weg vinden op de site


Deze site is het resultaat van huisvlijt van een eenvoudige verzekeringsmakelaar. Sinds 2012 is ze in de lucht.

vlotter uw weg vinden op de site
de kaarten werden even opnieuw geschud.

Maar soms leek het dat geïnteresseerden er toch niet de weg in vonden. “Waar vind ik het aanbod dat ik via u kan onderschrijven?” werd me al eens voor de voeten geworpen. Een andere opmerking was “Interessant, maar weinig concreet.” Om aan die verzuchtingen tegemoet te komen heb ik wat verschuivingen in de indelingen en bij de pagina’s op de site aangebracht.

Namen van sommige tabbladen zijn aangepast

Zo is er nu een tabblad Ons Aanbod. Je vindt er wel nog een opsomming van alle fondsen die wij opvolgen en van de logo’s van onze leveranciers, maar je vindt er nu ook duidelijk het specifieke aanbod terug.

  • Voor particulieren is dit zowel het aanbod 3e pijler (fiscaal voordeel van pensioensparen en lange termijnsparen) als het niet-fiscale beleggen van de zogenaamde 4e pijler. Voor dit laatste schuiven we onze modelportefeuilles in. De portefeuilles uit het verleden zijn uit het overzicht weggehaald.
  • Voor zelfstandigen behoort een duurzaam IPT tot de mogelijkheden. Privé kunnen zij uiteraard ook de producten voor particulieren onderschrijven.

Het aanbod is uitgebreid met 2 nieuwe items.

  • Voortaan hebben we ook een aanbod voor bedrijven. Inderdaad door de lage rentes en de gewijzigde fiscaliteit zijn veel bedrijven op zoek naar mogelijkheden om hun reserves op een verstandige manier te beleggen. De DBI-bevek die diverse financiële instellingen naar voor schuiven hiervoor kunnen we niet aanbieden. Voor zover we weten is er daar ook geen duurzaam aanbod beschikbaar. Wel hebben we een verzekeringsalternatief dat op niet alle vlakken gelijk is aan DBI, maar dat toch ook wel wat voordelen combineert. En het is via ons kanaal ook beschikbaar voor bedrijven of hun bestuurders die duurzaam willen beleggen. Het product is toegankelijk vanaf € 30.000.
  • Voorts hebben we een rubriek aangemaakt onder de noemer tijdelijke actie. Inderdaad, af en toe proberen sommige verzekeraars om een stuk van het spaargeld dat bij de banken zit af te romen. Dit doen ze onder meer door de premietaks op een Tak 23-belegging zelf te betalen. Dit is toch een korting van 2 % (of zo je wil al dadelijk 2 % rendement meer). In plaats van telkens daar een specifiek blogbericht aan te moeten besteden, kan een lezer nu dadelijk zien of er zo’n actie aan de gang is. En spoileralert, momenteel is het antwoord ja.

Is gebruiksvriendelijker ook aantrekkelijker?

Bij de nieuwe indeling zijn sommige artikels/pagina’s nu onder andere tabbladen terechtgekomen. Het geheel lijkt ons nu logischer. Maar omdat we er met de neus opzitten, zijn we mogelijk toch nog wat bijziend. Aarzel dus zeker niet om uw suggesties tot verbeteringen over te maken. Als alles goed gaat, zou het resultaat van die reshuffle ook moeten blijken in de gebruiksstatistieken van de site (een daling van het bouncepercentage en wellicht stijging van de gemiddelde sessietijd).

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *