geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Inzetten op duurzaamheid is pure beleggingslogica


 

Omdat we het zelf niet beter kunnen zeggen, volgt hieronder een TED-Talk van Chris McKnett. U ziet zijn voordracht van november 2013.

De kern van zijn boodschap is dat institutionele beleggers (pensioenfondsen, verzekeraars, banken,…) het best geplaatst zijn om de evolutie naar duurzaamheid een boost te geven. Immers: daar zit het geld. Veel geld. Stilaan rijpt bij deze instellingen het inzicht dat het mogelijk is om zowel in te zetten op rendement én verbeteren van de wereld. Maar maatschappelijk verantwoord investeren (MVI) vergt wel een langetermijnperspectief.

Waar Chris McKnett , tewerkgesteld bij State Street Global Advisors, vooral financieel advies verleent aan institutionele beleggers, proberen wij met Ethisch Beleggen particulieren te begeleiden om hun spaargedrag om te buigen naar beleggingsgedrag. Zonder de focus alleen tot rendement te reduceren. Niet voor niets is onze baseline: Geef je geld meer waarde !“.

Inzetten op duurzaamheid is daarom steeds een leidend principe bij de voorstellen die wij voor onze klanten uitwerken. Net zoals de 3 belangrijkste beleggingsprincipes: spreiden, spreiden en spreiden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *