geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Mijn persoonlijke portefeuille


 

Preken vanop de kansel, maar in de praktijk het omgekeerde doen van wat men belijdt. Dit is een eeuwenoud gegeven. De volksmond heeft er zelfs een spreekwoord voor ” Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden!”.Ik ga proberen om op deze blog niet in dezelfde val te trappen en zal daarom in alle openheid mijn eigen beleggingsportefeuille publiceren. Zo kan u het vallen en opstaan ervan op de voet volgen. Want dat de evolutie niet steeds positief zal zijn, is quasi de enige zekerheid die er nu reeds is. De portefeuille zal iedere maand bijgewerkt worden. Transparanter kan ik niet zijn. Hopelijk is ze inspirerend voor wie er aan denkt om ook ethisch te gaan beleggen. Wie hiervoor op de hulp van mijzelf wil rekenen, kan contact opnemen.

De portefeuille is te vinden op de website van Coverbel via deze link.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *