geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Gek op kopen?


 

In deze tijd van het jaar lopen de straten terug vol mensen op zoek naar een laatste kerst- of nieuwjaarscadeau. En als de winkels gesloten zijn, kan het binge-shoppen  verder gaan via internet. Dadelijk na nieuwjaar valt het zelfs helemaal niet stil, want dan staan de solden voor de deur. Maar hebben we dit alles wel nodig? En kopen we doelbewust?

Triodos Bank heeft al enkele jaren de gewoonte om met een sprekende campagne hun baseline “Volg je hart. Gebruik je hoofd.” onder de aandacht te brengen. Ook nu weer maakten ze een leuke commercial. Ditmaal onder het motto “Verandering kan je kopen”. Ik zet dit hier met alle plezier ook dit jaar op deze site.

[embedplusvideo height=”340″ width=”584″ editlink=”http://bit.ly/2h6XXKk” standard=”http://www.youtube.com/v/En9IP8rqpbg?fs=1″ vars=”ytid=En9IP8rqpbg&width=584&height=340&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8680″ /]

Triodos bewijst al jaren dat je met geld de wereld kan veranderen. Om die reden verdienen ze zeker onze steun.

Alleen jammer dat ze recent geen oren hadden mbt. een kredietdossier voor een vernieuwend projectje dat ik bij hen aankaartte. Blijft hun eigen goed recht natuurlijk om er andere visies op na te houden of anders aan te kijken tegen de haalbaarheid van een voorstel.

Minder leuk was echter de knullige manier van communiceren hierrond:

  • niet binnen afgesproken termijn teruggekoppeld.
  • dan maar als klant zelf gebeld en weigering vernomen.
  • per telefoon weigering met bijkomende argumenten proberen ombuigen
  • belofte om het opnieuw binnen kredietcomité te bespreken
  • maar nooit niets meer van gehoord

Dat kan men moeilijk in een aantrekkelijke publiscopie verwerken. Soms ben je dan toch een beetje gelukkig dat er ook nog klassieke banken zijn ;-(.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *