geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

€ 223.000.000.000


 

De Tijd meldt vandaag dat de spaarrekeningen in België in februari met 1,2 miljard euro gestegen zijn. Dit op basis van cijfers verstrekt door de Nationale Bank van België. De rente mag dan historisch laag staan, toch blijkt uit dit bedrag dat Belgen nog steeds geld op rekeningen oppotten. Gebrek aan (kennis van) alternatieven, gemakzucht, angst voor de toekomst,….? Zeker is dat deze ophoping op spaarrekeningen voor veel mensen niet het resultaat is van een overwogen financiële planning. Het astronomisch hoge bedrag wijst er in alle geval op dat er nog veel geld aan de zijlijn staat, wachtend op besteding. Stel u even voor dat daarvan een fractie zou kunnen gemobiliseerd worden om maatschappelijk zinvolle investeringen mee te doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *