Bereken je eigen pensioen

 

Futurama?

De meeste financiële instellingen bieden wel een mogelijkheid aan om na te rekenen wat je pensioenuitkering later zal zijn.  En wat je moet doen om het verschil tussen de uitkering die je wenst en die die zonder maatregelen op je afkomt weg te werken.

De  pensioenmeter van Delta Lloyd Life is een eenvoudige tool met auditieve uitleg voor wie wat hulp nodig heeft bij het invullen.

Omdat je financiële toekomst plannen ook inhoudt dat je weet waar je staat én waar je naartoe wilt, raden we aan om de oefening eens voor jezelf te maken.  Via deze link kan je ermee aan de slag gaan .

Het is steeds een goed moment om aan oplossingen te beginnen werken. We houden ons ter beschikking om u hierbij te helpen.

Helaas kan je niet aan ethisch pensioensparen of aan ethisch langetermijnsparen (beide formules met fiscaal voordeel) doen. Wil je starten met pensioensparen of langetermijnsparen, dan kan je zeker bij Coverbel terecht voor oplossingen.

Wil je -los van fiscaal voordeel- extra middelen voor later aan de kant zetten? Dan kan er met ons aanbod van meer dan 50 ethische- of ecologische fondsen zeker een voor jou geschikte formule uitgewerkt worden. Daag ons uit ! : info@ethischbeleggen.com.

 

Één reactie op “Bereken je eigen pensioen

  1. Pingback: Sparen voor je pensioen? | geef je geld meer waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *