geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Zelfstandigen


Zelfstandigen zijn mensen die op basis van hun beroepskennis (of op basis van zelfoverschatting) hun eigen werk creëren. Dit gaat gepaard met veel inspanning. Zowel in werktijd als in investeringen. Of dit allemaal op termijn wel de juiste keuze was. Dat zal pas later blijken.

Hiaten in het sociaal statuut.

In alle geval is de sociale ondersteuning van zelfstandigen nog een dingetje.

  • Ze kunnen niet zomaar terugvallen op een werkloosheidsvergoeding.
  • Ze kennen geen verplichte arbeidsongevallenverzekering op hun werk.
  • Hun pensioenen zijn nog steeds een stuk lager dan deze van loontrekkenden.
  • ….

Verkoop van eigen zaak?

Op het einde van hun loopbaan konden zelfstandigen vroeger hun zaak voorverkopen aan opvolgers. die betaalden dan voor het klantenbestand, de naambekendheid, … . Gezien de sterke maatschappelijke veranderingen is het momenteel echter niet meer zo zeker of ze op het einde van hun carrière nog langs de kassa kunnen passeren.

Bijkomend verzekeren.

Alle hiaten kunnen via private verzekeringsoplossingen gestopt worden. Verzekeringsmakelaar Coverbel kan u oplossingen aanbieden. Op vlak van bijkomende pensioenopbouw kunnen we helpen en dit met een insteek die niet ten koste van mens, milieu of maatschappij is.