geef uw geld meer waarde

BELEGGEN? JA, maar niet ten koste van DE PLANEET EN DE SAMENLEVING! VIa DEZE one-stop-shop kan je in meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen investeren. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) of € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
Wat past het best bij jouw principes en risiCoprofiel? we zoeken het samen uit: ☎ 0495/22 49 77 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Beleggen voor particulieren


De gewone man (m/v/x) in de straat deed vroeger niet aan beleggen. Of toch maar zeer bescheiden. Kasbons kopen, eens inschrijven op een staatslening, …

Maar door de ultralage rente en door de onzekere financiële toestand moet hij zich toch geleidelijk met zijn geld meer in de risicozone gaan begeven.

Met Ethisch Beleggen kan hij in een tussencategorie gaan stappen: het beleggingsfonds (of beter het verzekeringsfonds). OK, minder zeker dan een spaarrekening. Maar ook minder risicovol dan beleggen in individuele aandelen. Spreiden is immers een wezenskenmerk van fondsen. En spreiden is niet toevallig  ook een erg belangrijke beleggingsregel.

Duurzaam beleggen met – of zonder fiscaal voordeel? Voor veel mensen zal het nodig zijn de beide te combineren. Kijk dus  maar eens naar de mogelijkheden die wij u bieden.