geef uw geld meer waarde

BELEGGEN ZONDER DE PLANEET EN DE SAMENLEVING TE SCHADEN? daT KAN MET DEZE one-stop-shop. ZE bevat een aanbod van meer dan 100 ethische beleggingsverzekeringen. Beschikbaar vanaf € 104 (periodiek beleggen) / € 2.600 (eenmalig BELEGGEN).
wat past het best bij mijn principes en risiCoprofiel? ☎ 09/395 03 03 – ⌨ info@ethischbeleggen.com

Beleggen voor particulieren


De gewone man (m/v/x) in de straat deed vroeger niet aan beleggen. Of toch maar zeer bescheiden. Kasbons kopen, eens inschrijven op een staatslening, …

Maar door de ultralage rente en door de onzekere financiële toestand moet hij zich toch geleidelijk met zijn geld meer in de risicozone gaan begeven.

Met Ethisch Beleggen kan hij in een tussencategorie gaan stappen: het beleggingsfonds (of beter het verzekeringsfonds). OK, minder zeker dan een spaarrekening. Maar ook minder risicovol dan beleggen in individuele aandelen. Spreiden is immers een wezenskenmerk van fondsen. En spreiden is niet toevallig  ook een erg belangrijke beleggingsregel.

Duurzaam beleggen met – of zonder fiscaal voordeel? Voor veel mensen zal het nodig zijn de beide te combineren. Kijk dus  maar eens naar de mogelijkheden die wij u bieden.