Categorieën
home

Vraag het aan Dave

 

Mensen geven meer informatie van zichzelf prijs op het internet dan ze zelf denken. Dat kon ik zelf ondervinden toen ik recent op zoek ging naar enkele adressen om een bescheiden promotiecampagne rond Ethisch Beleggen op te zetten. Al dadelijk kwam er reactie: Hoe ben je aan mijn gegevens geraakt? Heeft organisatie X deze aan u doorgespeeld? Neen, dus !

wat geven we prijs en voor wie?

Vandaag start Febelfin met een campagne Vraag het aan Dave . Ideaal om er nog eens op te wijzen dat privacy soms wel erg gemakkelijk te grabbel gegooid wordt. En dus bruikbaar is voor mensen met goede – (zoals onze publiciteit 😉 ) of met kwade bedoelingen. Klik zeker eens op de link hierboven en huiver.

Door Patrick

Oud sociaal assistant en bankagent. Nog steeds verzekeringsmakelaar.
Door de financiële crisis van 2008 én de gevolgen voor overheden, banken en burgers, rijpten bij mij deze inzichten:
1. Wie alleen 'spaart', organiseert zijn eigen verarming. Dit door de combinatie van inflatie en ultra-lage rentes.
2. We zullen moeten gaan 'beleggen' om nog rendement te behalen.
3. Doe dit dan liefst op een manier die mens, maatschappij en milieu niet schaadt.
Met de site probeer ik burgers duidelijk te maken dat dit in België ook kan via beleggingsverzekeringen. Via de blog licht ik mijn zoekproces én mijn inzichten in de wereld van duurzaam beleggen toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.