Categorieën
Over mijzelf

Mijn persoonlijke portefeuille

 

Preken vanop de kansel, maar in de praktijk het omgekeerde doen van wat men belijdt. Dit is een eeuwenoud gegeven. De volksmond heeft er zelfs een spreekwoord voor ” Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden!”.Ik ga proberen om op deze blog niet in dezelfde val te trappen en zal daarom in alle openheid mijn eigen beleggingsportefeuille publiceren. Zo kan u het vallen en opstaan ervan op de voet volgen. Want dat de evolutie niet steeds positief zal zijn, is quasi de enige zekerheid die er nu reeds is. De portefeuille zal iedere maand bijgewerkt worden. Transparanter kan ik niet zijn. Hopelijk is ze inspirerend voor wie er aan denkt om ook ethisch te gaan beleggen. Wie hiervoor op de hulp van mijzelf wil rekenen, kan contact opnemen.

De portefeuille is te vinden op de website van Coverbel via deze link.

 

Door Patrick

Belgisch verzekeringsmakelaar (voordien sociaal-assistant en bankagent) bij wie -door de financiële crisis van 2008 én de gevolgen voor overheden, banken en burgers- volgende inzichten rijpten:
1. Uitsluitend 'sparen' is organiseren van uw eigen verarming. Dit door de combinatie van inflatie & ultra-lage rentes.
2. 'Beleggen' is nodig om nog enig rendement te behalen.
3. Dit kan ook zonder mens, maatschappij en milieu te schaden.
Ik doe dit via beleggingsverzekeringen (Tak 23). In de blogberichten licht ik mijn zoekproces én mijn inzichten in de wereld van duurzaam beleggen toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.