Eigen beleggingsportefeuille

 

Preken vanop de kansel, maar in de praktijk het omgekeerde doen van wat men belijdt. Dit is een eeuwenoud gegeven. De volksmond heeft er zelfs een spreekwoord voor ” Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden!”. Ik ga proberen om op deze blog niet in dezelfde val te trappen en zal daarom in alle openheid mijn eigen beleggingsportefeuille publiceren.

Zo kan u het vallen en opstaan ervan op de voet volgen. Want dat de evolutie niet steeds positief zal zijn, is quasi de enige zekerheid die er nu reeds is.

Op en neer en heen en weer in alle transparantie
Op en neer én heen en weer in alle transparantie

De portefeuille zal iedere maand bijgewerkt worden.  Op onze blogpagina besteden we daar ook iedere maand even aandacht aan. Transparanter kan ik niet zijn.

Hopelijk is de portefeuille inspirerend voor wie er aan denkt om ethisch te gaan beleggen. Wie hiervoor op de hulp van mijzelf wil rekenen, kan contact opnemen: bel ons of mail ons.

De portefeuille zelf is te vinden op de website van Coverbel via deze link.

 

1 reactie op “Eigen beleggingsportefeuille”

Een interessant kantoor, geleid door een man met een visie en uitstekende kennis rond ethisch beleggen. Ik kreeg eerlijke, degelijke, uitgebreide en transparante informatie m.b.t. kosten e.d.
Zeer geschikt voor wie wil beginnen met ethisch beleggen maar weinig tijd heeft om de belegging zelf op te volgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.